| AygunKazimova | |
|
|
Müəllif | Ismarıc |
---|
elya_19
İsmarıc sayı : 281 Registration date : 10/01/08
| Mövzu: AygunKazimova C.a. Yan. 10, 2008 4:06 pm | |
| Manca Azarbaycanda asl manislardan biridir, axir vaxtlar da lap saviyyasizlasib. | |
|
| |
Ziko Admin
Ä°smarıc sayı : 226 Age : 83 Åžəhər/ölk&#601 : NewYork.LokBatan.Qes. Registration date : 10/01/08
| Mövzu: Aygundaa C.a. Yan. 10, 2008 4:18 pm | |
| Men ce de! Namiq ve Aygun! Vallah men Namiqi yaxshi oglan kimi taniyirdim ama Aygunnen bir yer nese yaxshi olmadi! | |
|
| |
ATESH
İsmarıc sayı : 117 Registration date : 13/01/08
| Mövzu: Geri: AygunKazimova C. Yan. 25, 2008 6:35 pm | |
| - elya_19 yazıb:
- Manca Azarbaycanda asl manislardan biridir, axir vaxtlar da lap saviyyasizlasib.
menim zehlem gedire onnan hec ozunu adam kimi aparmireeeeeeeeeeZIKO Manca Azarbaycanda asl manislardan biridir, axir vaxtlar da lap saviyyasizlasib. duzdu qaqa mence o artig yaxsi oglan deyil!!! | |
|
| |
angelochka_88
İsmarıc sayı : 216 Age : 36 Registration date : 06/02/08
| Mövzu: Geri: AygunKazimova C. Fev. 08, 2008 5:56 am | |
| MENIM ISE XOSHUM GELIR AYGUNDEN.SHIRINDI.HEYATINA QULAQ ASANDA AGLADIM. HEYATI PIS KECHIB. ALLAH BIZE REHM ELESIN,HAMIMIZIN GUNAHLARINI BAGISHLASIN VE BIZE AGIR CEZALAR VERMESIN! AMIN. | |
|
| |
MODELYERSH@
İsmarıc sayı : 183 Age : 74 Registration date : 10/01/08
| Mövzu: Geri: AygunKazimova C. Fev. 08, 2008 6:36 am | |
| a ona mne ochen nravitsaaaaa | |
|
| |
MODELYERSH@
| Mövzu: Geri: AygunKazimova C. Fev. 08, 2008 6:52 am | |
| a ona mne ochen nravitsaaaaa | |
|
| |
ATESH
İsmarıc sayı : 117 Registration date : 13/01/08
| Mövzu: Geri: AygunKazimova C. Fev. 08, 2008 4:08 pm | |
| - angelochka_88 yazıb:
- MENIM ISE XOSHUM GELIR AYGUNDEN.SHIRINDI.HEYATINA QULAQ ASANDA AGLADIM. HEYATI PIS KECHIB. ALLAH BIZE REHM ELESIN,HAMIMIZIN GUNAHLARINI BAGISHLASIN VE BIZE AGIR CEZALAR VERMESIN! AMIN.
insanin heyati pis kecib deye!!!sehnede min oyunnan cixmalidi!!! onun bir cavabi var soyunmag meselesine men hamini devet edirem soyunsun!!!agli basinda olan buu deyer? | |
|
| |
MODELYERSH@
| Mövzu: Geri: AygunKazimova C. Fev. 08, 2008 8:28 pm | |
| ele soz danishir siz kiii!!!1 samira azerin lale elnare bunlari chixmag shertile garanlarii hamisiii ele edirler dee | |
|
| |
Ziko Admin
Ä°smarıc sayı : 226 Age : 83 Åžəhər/ölk&#601 : NewYork.LokBatan.Qes. Registration date : 10/01/08
| Mövzu: Geri: AygunKazimova Ş. Fev. 09, 2008 6:08 am | |
| - ATESH yazıb:
- angelochka_88 yazıb:
- MENIM ISE XOSHUM GELIR AYGUNDEN.SHIRINDI.HEYATINA QULAQ ASANDA AGLADIM. HEYATI PIS KECHIB. ALLAH BIZE REHM ELESIN,HAMIMIZIN GUNAHLARINI BAGISHLASIN VE BIZE AGIR CEZALAR VERMESIN! AMIN.
insanin heyati pis kecib deye!!!sehnede min oyunnan cixmalidi!!! onun bir cavabi var soyunmag meselesine men hamini devet edirem soyunsun!!!agli basinda olan buu deyer? Cemiyyetde ele insanlar varki onlar soyunmalidilarda geyinmelidirlerde ve s. ushaqlar bele sheyleri qoy bir az tez gorsunler belke indikiler kimi olmasinlar indiki 90% oglanlarin temprauturu chox yuksekdi! | |
|
| |
elya_19
| Mövzu: Geri: AygunKazimova Çər. Fev. 20, 2008 7:26 pm | |
| - Ziko yazıb:
- ATESH yazıb:
- angelochka_88 yazıb:
insanin heyati pis kecib deye!!!sehnede min oyunnan cixmalidi!!! onun bir cavabi var soyunmag meselesine men hamini devet edirem soyunsun!!!agli basinda olan buu deyer? Cemiyyetde ele insanlar varki onlar soyunmalidilarda geyinmelidirlerde ve s. ushaqlar bele sheyleri qoy bir az tez gorsunler belke indikiler kimi olmasinlar indiki 90% oglanlarin temprauturu chox yuksekdi! MANCA DA! | |
|
| |
Catch-22
İsmarıc sayı : 27 Registration date : 17/03/08
| Mövzu: Geri: AygunKazimova C. Mar. 28, 2008 10:23 pm | |
| - angelochka_88 yazıb:
Onun heyatida yalandi ozu de.bir de bos seylere gore ureyini sixma.onda gerek sen butun mugennlilerin heyatina baxanda aglayasan!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
elya_19
| Mövzu: Geri: AygunKazimova C. Apr. 04, 2008 4:27 pm | |
| - Catch-22"][quote="angelochka_88 yazıb:
Onun heyatida yalandi ozu de.bir de bos seylere gore ureyini sixma.onda gerek sen butun mugennlilerin heyatina baxanda aglayasan!!!!!!!!!!!!![/quote] tamiz sobat! | |
|
| |
Sponsored content
| Mövzu: Geri: AygunKazimova | |
| |
|
| |
| AygunKazimova | |
|